top of page

NON-SCRIPTED

au_pairit_etela_afrikassa_keyimage_ilman_logoa.jpg

AU PAIRIT

Au pairien yhdeksäs kausi vie suomalaisnelikon turkoosien merien ja upean luonnon keskelle Panamaan, Väli-Amerikkaan. Au pairit suuntaavat elämää sykkivään pääkaupunkiin Panama Cityyn.

LUE LISÄÄ...

You Are What You Eat | Olet mitä syöt

OLET MITÄ SYÖT

 

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan julkisuudesta tuttujen henkilöiden matkaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Osallistujien elämäntapamuutos toteutetaan kahdeksassa viikossa napakan ja asiantuntevan hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamana.

LUE LISÄÄ...
 

rikkaat_ja_rahattomat_final-kuva copy.jpg

RIKKAAT JA RAHATTOMAT

 

Rikkaat ja rahattomat vie rohkeat osallistujat matkalle erilaiseen yhteiskuntaluokkaan. Viikon mittaisen kokeilun aikana rahattomat saavat käyttöönsä rikkaiden viikkobudjetin - ja päinvastoin. Rahapussien lisäksi osallistujat vaihtavat viikoksi koteja ja elämäntyylejä. 

LUE LISÄÄ...
 

Pretty & Single | Sinkut paljaana

SINKUT PALJAANA

 

Ohjelmassa runsaasti ehostautuvat naiset menevät sokkotreffeille ilman meikkiä. Naiset paljastavat formaatin mukaisesti treffikumppaneilleen meikittömät kasvonsa, mutta myös syvimmät salaisuutensa ja heikkoutensa sekä tabut, joista he eivät ole uskaltaneet aiemmin puhua. 

LUE LISÄÄ...
 

10_suomalaista_sarjamurhaajaa_2.jpg

10 SUOMALAISTA SARJAMURHAAJAA

Kymmenen suomalaista sarjamurhaajaa kertoo Suomessa toimineista tappajista, jotka ovat kaikki surmanneet synkän ja sairaan vietin voimalla. Murhaajan mieleen ja taustoihin paneutuvat oikeuspsykiatri Hannu Lauerman ja kriminaalipsykologi Jaana Haapasalo. Yhteiskunnallisen ja historiallisen näkökulman tuo rikoshistorioitsija Marjo Kuikka. Tutkinnalliset ja lainopilliset tiedot käsittelevät poliisit, syyttäjät ja juristit.

LUE LISÄÄ...
 

bottom of page