top of page
The Redneck Auction | Suomen huutokauppakeisari

SUOMEN HUUTOKAUPPAKEISARI

 

Aki ja Heli Palsanmäki pyörittävät Akin suvussa jo 25 vuotta ollutta huutokauppaa Hirvaskankaalla. Suomen huutokauppakeisari -sarjassa seurataan huutokaupan arkea sekä kiinnostavien tavaroiden matkaa myyjiltä huutokauppaan ja sieltä uusille omistajille. Palsanmäkien neuvokkaana apurina toimii Hirvaskankaan oma MacGyver Markku Saukko, jonka Design by Markku -tuotteet ovat jo oma käsitteensä.

 

Uudella 14. kaudella Aki ja Heli ovat jälleen liikenteessä löytääkseen  halutuimmat aarteet huutokauppaansa. Tällä kaudella julkisuuden henkilöistä tavaroitaan kauppaavat muun muassa laulaja Esa Nummela, Taikakuu-yhtyeen Juha Metsäperä, tangokuningattaret Kaija Pohjola ja Marita Taavitsainen, tangokuningas Teemu Roivanen, muusikko Kari Vepsä, rap-artisti Adikia eli kuvataiteilija Kirsikka Ruohonen sekä musiikin monitaiturit Markku Ketola ja Teemu Harjukari.

Suomen huutokauppakeisari on yksi Suomen suosituimmista tv-sarjoista ja se tavoittaa viikossa parhaimmillaan yli miljoona katsojaa. Hirvaskankaan huutokaupasta on myös tullut ohjelman myötä suosittu turistikohde.

Suomen huutokauppakeisari kaikki jaksot katsottavissa Ruudussa.

bottom of page