top of page
You Are What You Eat | Olet mitä syöt

OLET MITÄ SYÖT

 

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan julkisuudesta tuttujen henkilöiden matkaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Osallistujien elämäntapamuutos toteutetaan kahdeksassa viikossa napakan ja asiantuntevan hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamana.
 

Ohjelman uudella neljännellä kaudella osallistujina nähdään juontaja ja TV-persoona Niko Saarinen, kolumnisti ja toimittaja Sanna Ukkola, missikeisarinna Sunneva Sjögren, pokeriammattilainen Ilari Sahamies, artisti Noora Louhimo, juontaja-toimittajat Laura Haimila ja Pertti Salovaara, sekä näyttelijä-käsikirjoittaja Minna Kivelä. Loistavien yksilösuoritusten lisäksi nähdään osallistujina myös julkisuudesta tuttuja pariskuntia. Parivaljakkoina ohjelmaa osallistuvat muusikko-manageri-pariskunta Pepe Willberg ja Pauliina Visuri ja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet yrittäjät Anniina Marjamäki ja Ville Manner.
 

Terveys ja hyvinvointi edellä ohjelmassa korjataan tähtien kummallisia ja karmivia elämäntapoja. Pippa Laukan syyniin pääsevät niin osallistujien jääkaapit kuin ruokapäiväkirjat. Lisäksi liikunta, lepo, palautuminen sekä henkinen hyvinvointi ovat oleellisia elämäntaparemontin kohteita. Tuoreinta tietoa ja teknologiaa hyödyntämällä tavoitellaan tuntuvia ja näkyviä tuloksia.

​​

Olet mitä syö koko kausi katsottavissa mtv-palvelussa ja C Morella.
 

bottom of page