top of page
Pretty & Single | Sinkut paljaana

SINKUT PALJAANA

 

Sinkut paljaana on tosi-tv-sarja, joka vie katsojan kevyen treffailun ja painavan asian äärelle.

 

Ohjelmassa runsaasti ehostautuvat naiset menevät sokkotreffeille ilman meikkiä. Toisella tuotantokaudella mennään ensimmäistä kautta syvemmälle pääosassa olevien naisten tarinoihin. Naiset paljastavat formaatin mukaisesti treffikumppaneilleen meikittömät kasvonsa, mutta myös syvimmät salaisuutensa ja heikkoutensa sekä tabut, joista he eivät ole uskaltaneet aiemmin puhua. Sinkut ovat toisella tuotantokaudella paljaana niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Toisella kaudella nähdään sinkkuina kuusi julkkisnaista: Temptation Islandin 7. kaudelta julkisuuteen noussut Mattu Westerberg, trans-taustan omaava Elena Vikström, Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tunnettu povikaunotar Marianne Kallio, The Face Of African Queen -voittaja Aja Daffeh, Temptation Islandin 9. kauden Anna Roininen ja muun muassa Riisutut-sarjasta tuttu ja Only Fans-tiliä pyörittävä Endia Patterson.

Emma Karasjoki luotsaa ohjelmaa, jonka tavoitteena on murtaa naiseuteen liittyviä tabuja. Sinkut paljaana 2 näyttää sinkkunaiset uudessa valossa haavoittuvuuksineen ja rankkoine taustoineen, ja haastaa myös katsojan hylkäämään omat ennakkoluulot ahtaaseen muottiin laitetuista naisista. 
 
Sinkut paljaana on Sonyn formaatti, joka on alkuperäiseltä nimeltään Beauty Queen and Single. Formaattia on näytetty muun muassa BBC:llä Isossa-Britanniassa ja Hollannissa.
Ensimmäinen tuotantokausi tuli Yle Areenaan ja näytettiin Yle TV2:lla tammikuussa 2020.
 

Sinkut paljaana 2 kaikki jaksot nyt Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa 3.1.2022 alkaen

bottom of page