top of page

SCRIPTED

w_Piiritys_k1_2560x1440-crop.jpg

PIIRITYS

Vuonna 1992 suoritettu Suomen historian ensimmäinen palkkamurha johti 55 tuntia kestäneeseen panttivankitilanteeseen, jota koko maa seurasi. Piiritys on näihin tositapahtumiin perustuva rikossarja, jossa avataan ainutlaatuista rikosvyyhtiä sekä rikollisten että poliisin näkökulmasta.

LUE LISÄÄ...

koskinen_mediawan.jpg
Anchor 1

KOSKINEN

Sarjassa seurataan komisario Sakari Koskista (Eero Aho) ja hänen tiimiään Sisä-Suomen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikössä, jossa selvitetään henkirikoksia. Yksikkö on erittäin kiireinen, henkilöstömäärä on vähäinen, eikä sillä ole tarpeeksi resursseja. 

LUE LISÄÄ...

Specials_S03_keyimage_3840_2160_eng_02 copy.jpg
Anchor 2

ERITYISET

 

Kaikissa lapsissa on jotain erityistä, mutta heissä sitä on enemmän. Komediallinen lastensarja Erityiset kertoo alakoulun pienluokasta, jolla opiskelee kuusi hyvin erityistä lasta. Tommi, Isabel, Sara, Stefan, Jusuf ja Pinja tunnetaan muilla luokilla häirikköinä, kiusattuina tai muuten vain omituisina, mutta täällä joukkiosta muodostuu osiaan suurempi kokonaisuus, jossa ketään ei jätetä yksin.

LUE LISÄÄ...
 

ei_haukku_haavaa_tee.jpg

EI HAUKKU HAAVAA TEE

Ei Haukku haavaa tee on komedia viisihenkisestä Pitkästen perheestä, johon kuuluu äiti Maria (Pirjo Heikkilä), isä Toni (Jarkko Lahti) sekä lapset Jenni, Janne ja Sofia. Maria tuo kotiin kadulta löytämänsä kulkukoiran. Toni ja lapset rakastuvat koiraan, nimeävät sen Haukuksi ja päättävät pitää koiran. Pian Marialle selviää, että hänen juuri kuollut anoppinsa, Anna (Hannele Lauri), on palannut takaisin Haukun ruumiissa. 

LUE LISÄÄ...
 

bottom of page