top of page

Aito Median talousjohtajaksi on nimitetty Jukka Lehtonen
Mediawan Groupiin kuuluva tv-tuotantoyhtiö Aito Media Oy on nimittänyt uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Jukka Lehtosen. Lehtosella on kattava rooli yhtiön talouden ja hallinnon johtamisessa. Hänen vastuualueisiin kuuluu myös liiketoiminnan kehittäminen operatiivisella tasolla sekä HR. Jukka Lehtonen amloitti tehtävässään 10.1.2022.


Lehtonen siirtyi Aito Median palvelukseen Plaza Premium Groupilta, jossa hän vastasi Suomen yhtiön taloustoiminnoista. Aiemmin Jukka on työskennellyt usealla eri toimialalla muun muassa KONEen ja Nokian palveluksessa. Hänellä on vankka ja monipuolinen kokemus talousjohtamisesta ja yli 10 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta. Häneltä löytyy vahvaa osaamista muutosjohtamisen, liiketoimintastrategian ja HR:n osa-alueilta. Koulutukseltaan Jukka on kauppatieteiden maisteri. Televisioalalle tuoreeltaan siirtynyt Lehtonen odottaa innolla uutta aluevaltausta ja rooliaan Aito Medialla.


– Aito Medialla on hieno historia kotimaisessa sisällöntuotannossa. Koen uuden omistajan, ranskalaisen Mediawan-konsernin, tarjoaman tuen ja yhteistyön tulevaisuudessa erittäin positiivisena. Hyppäsin innoissani mukaan luomaan jotain kokonaan uutta ja kääntämään sivua Aito Median historiassa. Tulevaisuus näyttää todella mielenkiintoiselta, Jukka Lehtonen sanoo.


–​​ Toivotan ilolla Jukan tervetulleeksi Mediawanille ja Aito Mediaan. Talouden ja HR:n vahva kokemus ja osaaminen, jotka Jukka tuo mukanaan, on arvokas lisä tiimiimme. Koen sen, että Jukka tulee kokonaan TV-alan ulkopuolelta, äärimmäisen positiivisena ja raikkaana asiana. Olemme juuri nyt erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa rakentamassa Aito Median tulevaisuutta ja uutta kansainvälistä strategiaa, joka nojaa entistä enemmän Mediawan Groupiin. Olen todella iloinen ja innoissani siitä, että Jukka on nyt mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa näitä tulevia muutoksia. Jukan vahva osaaminen HR-asioissa auttaa meitä myös uuden henkilöstöstrategian luomisessa ja toteuttamisessa. Tavoitteena on tehdä yrityksestämme yksi vetovoimaisista työnantajista kotimaisessa tuotantoyhtiökentässä, toimitusjohtaja Jussi Lipponen toteaa.

Comentários


bottom of page